Sinds najaar 2013 komen e-mailberichten bij Gmail binnen onder verschillende tabs / postvakken. Eén ervan is de tab Reclame. Nieuwsbrieven, formulieren, etc., ook die van De Zeeboezem, komen bij Gmail automatisch onder deze tab binnen. De precieze gronden waarop Gmail e-mailberichten in een bepaalde tab onderbrengt, zijn onduidelijk. Om te voorkomen dat je deze communicatie van De Zeeboezem over het hoofd ziet, kun je deze eenvoudig verslepen van de tab Reclame naar de tab Primair (jouw persoonlijke inbox). Gmail vraagt dan of alle nieuwe e-mailberichten met hetzelfde afzenderadres ook onder de tab Primair geplaatst moeten worden.

 

  • Stap 1: Open je Gmail account en ga naar de tab Reclame
  • Stap 2: Klik met je linker muisknop op het betreffende e-mailbericht en houd de knop ingedrukt. Sleep het e-mailbericht naar de tab Primair en laat dan de knop los.
  • Stap 3: Aan de bovenkant verschijnt een pop-up dat het betreffende e-mailbericht is verplaatst naar tab Primair. En de vraag of deze actie ook uitgevoerd moet worden voor toekomstige e-mailberichten van deze afzender. Kies ja.

Op deze manier mis je nooit meer de e-mailberichten  van De Zeeboezem.