Spiritueel niveau

Waarom doe je wat je doet?

Een vraag die ik mijzelf heb gesteld op een punt in mijn leven, toen ik niet meer wist wie ik was en wat ik nu echt wilde gaan doen. Dankzij deze vraag ben ik mijzelf persoonlijk en geestelijk gaan ontwikkelen, om er op die manier achter te komen wat de zingeving voor mijn leven is.

De zingeving van het leven, het spirituele gebied voor jou als mens. Waarin jij jezelf in het middelpunt zet van het leven wat jou is gegeven. Daarin ga jij zelf de regie nemen over wat jij echt wilt doen. Jouw doelen en dromen waarmaken, vanuit je hart, waarin je tegelijkertijd een mooie bijdragen levert aan de planeet waar je op woont, moeder aarde. 

Op welke manier kom je er achter wat jou zingeving is?

  • Neem echt tijd voor jezelf om tot rust te komen, d.m.v. ademhalingstechnieken/meditatie i.c.m. Reiki. Op deze manier kom je echt tot rust en zullen er inzichten komen.
  • Ga in beweging, door te gaan wandelen in de natuur. Tijdens een wandeling in de natuur, komen je gedachten ook tot rust en zullen er ook inzichten komen.
  • Vanuit deze inzichten wordt je bewust van de patronen die je hebt opgedaan in het leven wat je nu leeft. Daarin kan je nu een keuze in maken, wat je wilt gaan veranderen. 
  • Uit je creativiteit vanuit een zuivere intentie om er achter te komen wat je echt wilt veranderen. Dit kan je doen door te gaan schilderen, muziek maken, bewegen, schrijven, tekenen, etc. 
  • Deze veranderingen kosten tijd en daarbij persoonlijke-en geestelijk ontwikkeling van jou als mens. Gun jezelf deze tijd. 
  • Maak verbinding met jezelf door meditatie en verbinding met de mensen om je heen, die jou willen helpen/ondersteunen bij jouw ontwikkeling, vraag ook om deze hulp, je staat er niet alleen voor. 
  • Wees je bewust wat jouw gedachten met je doen. Wordt baas over deze gedachten. 
  • Blijf ondanks alles in een liefdevolle flow. Liefde overwint namelijk al onze negatieve emoties. 
  • Blijf vertrouwen op jouw innerlijke kracht, jou staat van ZIJN in het NU. Want NU op dit moment is er vaak niets aan de hand. Hou dat moment vast. 

Je bent en blijft heel en compleet, wat er ook gebeurd 

*
Je bent vrij, niemand houdt je tegen, alleen JIJ bepaalt je eigen wegen

*
JIJ bent Liefde