Als mens sta ik vol liefde en vertrouwen in het leven wat mij is gegeven. Dit is wat ik ook wil uitstralen in combinatie met mijn enthousiasme, rust en onbevangen kijk op het leven. Daarin is ontwikkeling en groei in dit leven een mooie uitdaging die ik ieder dag vol vertrouwen en dankbaarheid aanga.

Deze groei wil ik graag overbrengen op de mensen, waardoor ze het geluk gaan ervaren. Het geluk van liefde, vertrouwen, goede gezondheid, vitaliteit, vreugde, energie.

We leven in een maatschappij die 24 uur, 7 dagen per week doorgaat. Dit vergt veel van onze gezondheid. Zowel op fysiek, mentaal als energetisch vlak.

Daarom is het belangrijk om bovenstaande niveaus te versterken en dit ook te behouden. Dit is waar ik mensen mee wil helpen d.m.v. onder andere beweging, voeding, bewuste ademhaling en het meester worden over je gedachten.

Positieve gevolg is een hoog energieniveau waardoor je tot actie overgaat in de activiteiten die jij graag wilt uitvoeren, zowel in het werk als privé. Dit zal jou het leven gaan geven, waar jij je gelukkig bij voelt. Jouw mooiste leven, waarin jij mag en kan gaan stralen.

 

Volg je hart in verbinding met de energie die in en om je heen is vanuit liefde, licht en vertrouwen

Dank je wel

Sabrina Mooren

Dit is mijn wens voor jou, dat je:

Leeft vanuit je hart, de liefde die daaruit voortvloeit.
Leeft vanuit je levenskracht, de energie die in je zit.
Leeft vanuit vreugde en plezier, die altijd in je blijft zitten.
Leeft vanuit bewustzijn, de inzichten en kennis met andere deelt.
Leeft vanuit moed, alles is haalbaar, zolang je jouw droom en levensmissie voor ogen houdt.

Dankbaar bent voor elke nieuwe dag.

- Dank je wel -