Mijn naam is Sabrina Mooren, geboren in Colombia en woonachtig in Den Haag. Je kan mij omschrijven als een vrouw die in het leven staat. Doordat ik veel geduld heb en een rustige, open uitstraling, creatief en enthousiast ben, sta ik open om zowel particuliere als bedrijven te ondersteunen op diverse vlakken. Een uitdaging ga ik zeker niet uit de weg, want een nieuwe uitdaging kan het werk wat ik doe zeer afwisselend en creatief maken.

Vanaf 1999 heb ik mijn werkervaring opgedaan in de administratie en boekhouding. Voor bedrijven zoals, Stad Rotterdam, AXA, Danka/Infotec heb ik de financiële administraties  verwerkt, deze op orde gebracht en weer structuur in gebracht zodat deze gestroomlijnd blijft lopen. Vanaf 2006, heb ik in de VOF gezeten van een MKB, waar ik de gehele (financiële) administratie heb verricht. 

Doordat ik al ruim 20 jaar werkzaam ben met financiën en administraties, voor diverse bedrijven, heb ik in 2019 besloten mijn eigen bedrijf op te zetten. BSM Dienstverlening.  Daarnaast ben ik diverse opleidingen, trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, holistische voeding en energetische behandelingen, waaronder Reiki. Wat ik geleerd heb, voer ik nu ook uit, onder de naam De Zeeboezem.

Doordat De Zeeboezem enorm groeit in haar ontwikkeling, heb ik besloten om BSM Dienstverlening, te integreren in De Zeeboezem.
Beide ondernemingen, hebben namelijk als doel, mensen inzicht te geven en hun kennis te vergroten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, energie en geld, om vandaaruit het leven te leven waar hij/zij zich het gelukkigst bij voelt en zichzelf ook in het middelpunt zet van het leven wat hem/haar is gegeven. 

Dit is mijn wens voor jou, dat je:

Leeft vanuit je hart, de liefde die daaruit voortvloeit.
Leeft vanuit je levenskracht, de energie die in je zit.
Leeft vanuit vreugde en plezier, die altijd in je blijft zitten.
Leeft vanuit bewustzijn, de inzichten en kennis met andere deelt.
Leeft vanuit moed, alles is haalbaar, zolang je jouw droom en levensmissie voor ogen houdt.

Dankbaar bent voor elke nieuwe dag.

- Dank je wel -