Wat leuk lieve bezoeker, dat je terecht bent gekomen op mijn website, welkom bij De Zeeboezem.

Belén Sabrina Mooren is mijn naam, roepnaam Sabrina en ik ben geboren in Colombia. Ongeveer 4 maanden na de geboorte ben ik geadopteerd door een Nederlandse familie. 

Mag ik je iets vragen, wat is voor jouw de trigger dat je een kijkje komt nemen op mijn website? Heb je een bepaald doel of streven in je zitten, maar weet je even niet hoe je dit aan moet aanpakken? Ik kan me heel goed voorstellen dat er soms gebeurtenissen zijn in je leven, dat je denkt hoe kom ik hier uit en hoe moet ik nu verder. Dit kan bijvoorbeeld een overlijden zijn van een dierbare, een burn-out, een chronische ziekte, een scheiding of misschien ben je net als mij ook geadopteerd en weet je niet hoe je om moet gaan met de onzekerheid, van het niet weten wie je biologische familie is of misschien weet je wel wie ze zijn, maar vindt je het lastig om hier mee om te gaan.

Zelf heb ik ook heel wat gebeurtenissen gehad in mijn leven. Hele mooie, maar ook mindere mooie. Tijdens deze minder mooie momenten wist ik het ook even niet meer en dacht bij mezelf, hoe kom ik hier uit. Gelukkig vond ik de juiste personen die er voor zorgde, dat ik meer inzicht kreeg over mezelf.
Doordat ik de liefde voor mezelf weer op nummer één moest zette en dat was echt niet makkelijk. Ik vond wel mezelf uiteindelijk weer terug en leef ik nu vanuit mijn hart. Vanuit de liefde en levenskracht die in mij zit. Mijn hoogsensitiviteit zie ik nou als een geweldige kracht, doordat ik mensen sterk aanvoel en de liefde die ik heb voor andere. Met mijn vrolijke maar rustige uitstraling en de kracht om door te zetten, wil ik jou helpen, om jou te laten inzien dat je liefde bent en hebt om uit stralen, het inzicht wat dan ontstaat en zo de kracht en energie die in je zit, waardoor jij ook vanuit je hart, jou leven kan leven.

Eind augustus van dit jaar zal ik de certificaten Reiki 1 en 2 gaan behalen. dit i.c.m. met het certificaat Holistisch voeden en mijn levenservaring, kan ik jou al aardig op weg helpen. Daarnaast ga ik half september beginnen met de opleiding tot Holistisch Therapeut en Reiki Trainer. Ik kan jou dan op diverse manieren ondersteunen, energie en inzicht geven en je zo de juiste richting geven, die komt vanuit jouw hart. Dit is mijn levensdoel waar ik in geloof en in vertrouw

De liefde en levenskracht blijft altijd in je zitten,
wat er ook gebeurd.


De naam 
Een zonnige dag in mei wandelend in de natuur, realiseer ik me dat ik het liefst op het strand ben, de innerlijke rust die ik op het strand ervaar, door het geluid van de golven en de geur van de Zee. Van mijn beste vriendin heb ik 2 dagen geleden een ontzettend lieve kaart ontvangen.
Op deze kaart staat een BH afgebeeld. Dit kledingstuk ondersteunt je Boezem en ligt je nauw aan het hart. Je hart, die altijd klopt en liefde en levenskracht geeft.  Daarbij is de Zeeboezem een andere benaming voor golven.
Het logo
Het hart symboliseert voor de liefde, de warmte komt van de zon, die altijd straalt in je hart. Deze zon straalt uit over de zee, die overweldigend is. De levenskracht is de energie die altijd in je zit, als je dit inzicht ervaart, wordt je moed nog groter en kan je jouw droomstart gaan waar maken en leven vanuit je hart.