Persoonlijke ontwikkeling en leefstijl vanuit een holistische visie, door jou te helpen, te ondersteunen en energie te geven op het gebied van gezondheid, zingeving en energie. 

Vanuit een holistische visie zien we jou als mens, als één geheel. Jouw lichaam, jouw geest/mind en jouw ziel. Vanuit deze visie werken wij ook. Waarin leefstijl een belangrijk onderdeel is van het leven wat je leeft. Daarin gebruiken we de 5 elementen van het Holisme: Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel. 

Door middel van onderstaande trainingen/behandelingen en tools willen en kunnen we jou ondersteunen, begeleiden en helpen om jouw leefstijl te veranderen en je persoonlijk te ontwikkelen:

 • Leefstijl 
  Je te ondersteunen in het inzicht krijgen, hoe belangrijk gezonde voeding is, op het gebied van Fysieke, Mentale en Energetische gezondheid.
 • Meester te worden over je gedachten.
  Het loslaten van de momenten die geweest zijn.  
  * Waar komen gedachten vandaan?
  * Wat doen deze gedachten met je?
  * Waarom heb je deze gedachten?
  Doel: Rust is je hoofd, door het loslaten van deze gedachten, waardoor je ruimte creëert en daardoor ga je groeien in je ontwikkeling, om zo jouw doelen en dromen te verwezenlijken. 
 • Wandel-coaching 
  Jezelf ontspanning gunnen en geven door middel van beweging. 
 • Kracht van Ademhaling
  Jezelf energie geven, door middel van deze beweging die wie ieder dag doen.  
 • De zingeving van het leven wat je leeft. 
  Doelen gaan stellen wat jij wilt zowel in het werk als privé. 
 • Reiki en Klankschalen en Chakra Healing
  De ontspanning en energie ervaren door middel van deze krachtige energie en je eigen energieveld opschonen, zodat de energie weer gaat stromen.
 • Bewustwording van het belang van geld.
  Geld is de beloning voor het werk wat je uitvoert. Als jij het werk doet, wat jij doet vanuit passie, waar jij je gelukkig bij voelt, dan mag je daar ook een uitwisseling (geld bedrag) voor vragen. Daarin is bewust worden en balans krijgen in je gelduitgifte patronen een belangrijk punt. 

Samen staan we sterk en daarom werkt De Zeeboezem samen met BLY-EI Trainingen, waarin ons gezamenlijk doel is om met onze passies op bovenstaande gebieden, jou het mooiste van jezelf naar boven te halen.
Dit zullen we steeds meer onder de naam FME Centrum de wereld in brengen. 
Waar Fysieke, Mentale en Energetisch gezondheid centraal staat en waar jij jezelf in het middelpunt mag en kan zetten van het leven wat jou gegeven is.