Vanaf augustus 2020, ben ik begonnen om Reiki behandelingen te geven. Dit heeft een aantal mooie ervaringen opgeleverd voor de mensen. Een aantal daarvan wil ik met jullie delen. Daarbij komende de volgende woorden telkens weer terug.

 

Ontspanning, rust, liefdevol, luisterend oor, innerlijke vrede, dankbaar

 

Mijn allereerste ervaring met Reiki bij Sabrina vond ik heel fijn en positief. Niet twijfelen gewoon doen , zeker een aanrader voor mensen die veel denken zoals ik :)

- Marta -  


Mijn eerste ervaring met reiki, gelukkig ging ik open minded naar de behandeling.

Met de open hart en toch een beetje zenuwachtig begon de sessie. Na ons gesprek om in te komen ging ik zitten voor de aanraking. De juiste druk de juiste hoeveelheid spanning en rust. voelde me zelf zwevend en spanning weg gaan waar door ik hoger de ruimte in kwam. Nog steeds zitten op de zelfde stoel. 

Herinnerd me de rust en vredige gevoel nog steeds. Het gaf me meer innerlijke rust op dat moment. moet meer gaan mediteren kwam ook in me op, ontlading en rust overheersend. 

De begeleiding was super in één woord.

Voor herhaling vatbaar.

- Anuska -


Behandeling op afstand

Ik kreeg meteen een warm gevoel rondom mijn hart.

Moest een paar keer gapen. Betekent meestal loslaten voor mij

Ging helemaal in overgave, zo van ontvang maar en werd helemaal ontspannen.

Nu ik dit type gloei ik nog na…

- Saskia - 


"DANKBAAR" zo voel Ik mij na mijn Reiki sessie die ik afgelopen week heb ondergaan. Het was zeer emotioneel, veel inzichten mee gekregen die ervoor gezorgd hebben dat ik steeds meer vanuit mijn hart leef. 

Ik verheug me op de volgende behandeling om samen met jou mijn echte "ik" te gaan ontdekken. 

Bedankt!

- Titus -


Toen ik aan de Reiki behandeling begon had ik echt geen flauw idee wat ik kon verwachten. Het was een spontane ingeving en ook gehoord van een vriend dat het hem hielp. Ik had onlangs een hyperventilatie aanval gehad waardoor ik besefte dat mijn lichaam me iets wilde vertellen/aangeven. Ik ben bij Sabrina terecht gekomen ook op aanraden van een vriend. Sabrina is een warme en een lieve vrouw. Zij neemt de tijd voor je, hoort je verhaal aan en geeft je nieuwe inzichten. De behandeling was rustgevend en ontspannend. Ik heb me dan ook compleet overgegeven aan haar zodat ze zo het beste haar werk kon doen. Na de sessie heb ik nog even rustig kunnen zitten om bij te komen. Ik was moe maar voelde me zo rustig en ontspannen. De dagen daarna heb ik wat last van mijn darmen gehad, dit had Sabrina ook aangegeven dat je dat kon krijgen. Zo gaan alle afvalstoffen je lichaam uit. Ik raad jullie aan om Reiki bij deze lieve, zorgzame en warme vrouw te doen.

- Erika -


Mijn allereerste ervaring met reiki:

Een beetje nerveus kwam ik binnen, nerveus voor het onbekende. Bij binnenkomst ontving ik meteen een deken van rust en reinheid. De rustige lieve uitstraling van Sabrina en de heerlijke geur en rustgevende muziek hielpen daar enorm bij.
Open minded erin gestapt, en wauw wat een bijzondere, heftige maar mooie emotionele reis was dit! De warme, fijne, lieve energie die overal hing heeft bij mij mijn energie open gezet. De liefde voor mezelf zit er, heb ik en voel ik. Het moest nog even een extra zetje krijgen.
Dankbaar voor deze ervaring!
Ik kom graag nog terug voor het openstellen van mijn hart voor mezelf.
Dank je wel lieve Sabrina
Lieve groet

- Petra -