Bevrijdingsdag 2020

Gepubliceerd op 12 juni 2020 om 12:36

5 mei 2020, deze dag kwam voor mij zeker als een bevrijding. Waarom?

Na het vergroten van mijn inzicht en mijn bewustzijn, weet ik dat ik op mijn intuïtie kan vertrouwen en daar dus ook trouw aan moet en wil blijven, wat er ook gebeurt. Op deze dag voelde dat voor mij aan, als een bevestiging van al die jaren. Die jaren dat ik aanvoelde dit is niet goed voor mij, maar ik daar niet altijd trouw aan ben geweest. Nu achteraf gezien is het mooi hoe alles gelopen is, met de lessen die op mijn pad zijn gekomen. Dat heeft er namelijk uiteindelijk voor gezorgd dat ik nu sta, waar ik wil staan en vandaar uit, wil ik mij verder ontwikkelen en te blijven vertrouwen op deze intuïtie. Om dit te symboliseren, heb ik op deze dag, de naam De Zeeboezem vastgelegd, bij de kamer van koophandel. Het begin van mijn droomstart. 


«   »