Yoga

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 17:02

16 maart 2020, op deze datum kreeg ik een email van Brenda, zij is de oprichtster van Hatha Yoga Mijdrecht. Sinds vorig jaar volg ik geen les meer bij deze yogaschool, maar toch houdt Brenda mij nog steeds op de hoogte van de workshops en heeft tijdens de lockdown diverse yoga lessen, die zij ingesproken heeft, doorgestuurd. Dit vind ik zo ontzettend lief en waardevol en ben daar heel dankbaar voor. 2013 is het begin geweest voor mij om in contact te komen met mezelf, met behulp van Yoga.

Zowel Brenda als Judith die ook les geeft, hebben mij ontzettend geholpen en inzichten gegeven, al was het heel veel nog onbewust. Na de laatste les waar ik het kaartje trok "Wanneer heb je voor het laatst, iets voor het eerst gedaan". Heeft mij dat wel aan het denken gezet, wat wordt hier mee bedoeld en beetje bij beetje vielen alle kwartjes, m.b.t. de getrokken kaartjes en de lessen die ik bij hun heb gevolgd, met als eyeopener, het yoga weekend in Zeeland november 2019, dat was het moment voor mij dat ik dacht, Sabrina waar ben je mee bezig? Waar loop je voor weg? Waarom doe je dat? En toen viel later ook het kwartje tot dat laatste kaartje...

Het zorgen en liefhebben van mezelf. Dat was het moment dat ik dus eindelijk de stap nam, om dit te gaan doen, wat mij enorm veel goed heeft gedaan en ik nu stap voor stap uiteindelijk weer tot mijn essentie komt, leven vanuit de liefde en levenskracht die in mij zit. Enorm dankbaar ben ik deze twee vrouwen en ook het advies om verder te gaan met yoga in mijn woonplaats bij een lerares die haar opleiding heeft gevolgd bij Saswitha. Deze gevonden bij Annette van Greuningen, waar ik weer met heel veel plezier en liefde de lessen volgt.

Meer informatie over yoga, kijk op https://www.hathayogamijdrecht.nl/


«   »