Holistisch Voeden

Gepubliceerd op 5 juni 2020 om 17:02

24 maart 2020 ben ik gestart met de online cursus Holistisch Voeden. Deze cursus heeft mij heel veel inzicht gegeven over mijzelf en dat de 5 holistisch niveau's erg belangrijk zijn voor de juiste balans, waardoor je bij jezelf innerlijke rust creëert. Voor mij is deze cursus de opstap naar mijn droomstart een eigen Holistisch Praktijk, waar ik mensen wil ondersteunen/coachen/begeleiden en energie wil geven, waardoor zij over zichzelf het inzicht krijgen en daardoor vanuit de liefde en levenskracht die in hun zit en nooit is weggeweest, hun droom/doel/levensmissie gaan bewandelen.

Tijdens de cursus heb ik contact gezocht met Marjolein Berendsen zij is de oprichtster van Zoma-opleidingen, mijn verhaal in het kort verteld en hoe ik mijn droom/levensmissie wil gaan bereiken. Zij heeft mij aantal adviezen gegeven, waar ik het volgende stappenplan heb opgesteld.

18 juni ga ik beginnen met Reiki 1. 12 augustus volgt Reiki 2. Vanaf 18 september zal ik starten met de HBO-opleiding Holistisch Therapeut, waar ik tussen het eerste en tweede jaar mijn Reiki Master zal gaan behalen.  Meer hierover zal later volgen in mijn blog. 

Meer informatie over de diverse opleidingen en cursussen van Zoma opleidingen, kun je vinden op hun website https://www.zoma-opleidingen.nl/


«   »