Heb je na het lezen van de tekst, nog een vraag, schroom niet en neem dan contact met mij op. Bij voorkeur via het contactformulier. Wil je een kennismakingsgesprek, voordat je een behandeling wilt, geen probleem, deze is kosteloos en vrijblijvend. 

Reiki behandeling

Ervaar een Reiki behandeling in Den Haag of Bodegraven. Waar ik als doel heb , jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor je vermoeidheid, minder wordt, je minder stress gaat ervaren en je meer energie gaat krijgen.

Naar aanleiding van het ingevulde intake formulier die ik je hebt toegestuurd, hebben we een kort gesprek van hooguit 10 minuten. Daarna ga je rustig zitten op een stoel of liggen op de behandeltafel. De duur van een stoel behandeling is ongeveer 30 tot 45 minuten, voor een tafel behandeling ongeveer 60 tot 75 minuten. Na afloop geef ik je informatie mee over de behandeling, waar ook adviezen op staan. 

Gedurende de behandeling, plaats ik mijn handen licht op het lichaam of vlakbij het lichaam in verschillende posities. De kleding kan gewoon aanblijven. 

Mijn doel is om jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor eventuele pijn kan verlichten en blokkades in je lichaam kunnen opheffen, waardoor je weer in balans komt en je energie vergroot en daardoor je levenskracht en de liefde voor jezelf. 


Holistische Voeden Behandeling

  • Intake gesprek
  • Balans op basis van de 5 holistische niveau´s

Bij een holistische behandeling zie ik jouw als één geheel. Je lichaam, je geest en je ziel. Deze 3 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na aanleiding van het formulier die ik jou hebt toegestuurd, gaan we het intake gesprek voeren, om daar uitvoerig te praten over de balans van jouw holistische niveau´s. De duur van dit gesprek zal ongeveer 60 tot 75 minuten 
Er kunnen klachten zijn op fysiek niveau, bijvoorbeeld chronische pijn, menstruatieklachten, over of ondergewicht. We kijken dan samen of voeding en beweging daarin iets kan beteken
Misschien ervaar je mentale klachten i.c.m. emotionele. Dit kan bijvoorbeeld een burnout zijn, of het gemis van een dierbaar persoon in relationele sfeer of door overlijden. D.m.v. vragen te stellen, affirmaties en intenties op te stellen gaan we rust creëren in jou. 
Het kan ook zijn dat je, je energie helemaal op, dat je geen fut meer hebt, we bekijken dan wat jou energie kost, maar nog belangrijker waar je energie van krijgt.
Dan het laatste niveau, het ziels/spiritueel niveau, waarom doe je wat je doet op dit moment en ben je daar echt gelukkig mee? Wie wil je echt zijn? We gaan terug naar de kern, de essentie. Je bent nog steeds heel en compleet, de liefde, vriendelijkheid en enthousiasme gaat nooit weg. 
Na dit intakegesprek en jouw antwoorden op mijn vragen en de vragen die ik jouw ook weer stel, ga ik een behandelplan opstellen en kijken we samen wat ik voor jouw kan betekenen.

Tijdens de behandeling zal er altijd een korte Reiki behandeling plaatsvinden nadat we het behandelplan hebben besproken en ook gaan uitvoeren. We bepalen jouw Doel, dit ga je Doen en je houdt de Discipline om dit doel te blijven uitvoeren. De duur van een behandeling zal ongeveer 75 tot 90 minuten zin.  Mijn doel is om jouw een leven te gunnen, waarin je leeft vanuit je hart en de liefde die daaruit voortvloeit en vanuit deze liefde, jij jou mooiste leven gaat leven. 


Holistische therapie/coaching

  • Wat is jouw zorgvraag?
  • Wat is jouw grote passie?
  • Wie wil je echt zijn?

Vanaf half september van dit jaar start ik met de opleiding Holistisch Therapeut bij Zoma-opleidingen. De combinatie van deze opleiding, de cursussen die ik heb gevolgd en mijn levenservaring, wil ik graag coaching/therapie gaan geven, om jou te helpen, ondersteunen, het juiste duwtje in de rug te geven. Dit door middel van Reiki, Holisme, Intuïtie, Zijnsoriëntatie en diverse instrumenten (klankschalen, kristallen, engelkaarten, etc). Eind van dit jaar zal ik hier meer informatie over geven.