Reiki behandeling

Door middel van de handen die ik licht op het lichaam plaatst of vlakbij het lichaam houdt, zal je de ontspanning ervaren, door de universele energie die ik via mijn handen overbrengt op het lichaam. 

Ieder mens beschikt over een dosis energie en deze straalt hij/zij ook uit. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten en wegnemen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid. Goed voorbeeld is dat, wanneer een moeder haar kind troost, wanneer deze zich gestoten heeft, de moeder met haar handen op de zere plek wrijft. Of wanneer je jezelf stoot, je direct je hand op de plek legt waar jij de pijn voelt, dit verzacht de pijn.

Mijn doel en intentie met deze reiki behandeling is, om jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor je vitaler en energieker gaat voelen, je innerlijke rust ervaart, je kiest voor jezelf, de liefde en kracht in jezelf vindt en deze uitstraalt naar je omgeving. 


Holistische Voeden Behandeling

  • Intake gesprek
  • Balans op basis van de 5 holistische niveau´s

Ik zie jouw als één geheel. Je lichaam, je geest en je ziel. Deze 3 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 
Ieder mens in mooi, uniek en liefdevol op elk niveau. Doordat we ons leven, leven vanuit de routine waarin we al jaren zitten, kan het zijn dat we uit balans raken. De niveaus hebben daar ook invloed op. 

  • Fysiek: "chronische" pijn, onder of overgewicht
  • Mentaal: negatieve gedachten, onrust in je hoofd
  • Emotioneel: gemis van een dierbare, scheiding, adoptie
  • Energetisch: laag energievermogen om iets te ondernemen
  • Spiritueel: niet weten wat je echt wilt en wie je bent

Deze niveaus kunnen we weer in balans te krijgen, door je lichaam gezonder en vitaler te maken. Een positieve mindset. Acceptatie en loslaten van het verdriet, waardoor vreugde en liefde ontstaat. Je energie behouden en vergroten. Gaan doen wat jij echt wilt vanuit je hart, waar je, je echt gelukkig bij voelt.