Reiki behandeling

Door middel van de handen die ik licht op het lichaam plaatst of vlakbij het lichaam houdt, zal je de ontspanning ervaren, door de universele energie die ik via mijn handen overbrengt op het lichaam. 

Ieder mens beschikt over een dosis energie en deze straalt hij/zij ook uit. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten en wegnemen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid. Goed voorbeeld is dat, wanneer een moeder haar kind troost, wanneer deze zich gestoten heeft, de moeder met haar handen op de zere plek wrijft. Of wanneer je jezelf stoot, je direct je hand op de plek legt waar jij de pijn voelt, dit verzacht de pijn.

Mijn doel en intentie met deze reiki behandeling is, om jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor je vitaler en energieker gaat voelen, je innerlijke rust ervaart, je kiest voor jezelf, de liefde en kracht in jezelf vindt en deze uitstraalt naar je omgeving. 


Klankschalen

De klanken van de Tibetaanse schalen, geven een prachtige geluid. Een geluid die een bepaalde trilling geeft die effect heeft op eventuele blokkades die in je lichaam zitten. 

Klanken in het algemeen hebben altijd een effect op jou als mens. Als je hardcore muziek luistert, zal dit minder effect hebben op je rust en ontspanning, dan bij piano muziek. De klank bepaalt in welke vibe jij komt. 

De klankschalen i.c.m. de koshi geven een ontspannen vibe. Vanuit deze ontspanning, kan je tot rust komen en vanuit deze rust kan je inzichten tot je laten komen. Inzichten die je bewust willen maken van jij echt wilt gaan doen. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Klankschaal 


Holistisch Voeden 

 • Intake gesprek
 • Balans op basis van de 5 holistische niveaus

Jij bent mooi, uniek en liefdevol op elk niveau. Doordat jij je leven, leeft vanuit de routine waarin je al jaren in zit, kan het zijn dat jij uit balans raakt.  Wat als gevolg heeft:

 • Fysiek: "chronische" pijn, onder of overgewicht
 • Mentaal: negatieve gedachten, onrust in je hoofd
 • Emotioneel: gemis van een dierbare, scheiding, adoptie
 • Energetisch: laag energievermogen om iets te ondernemen
 • Spiritueel: niet weten wat je echt wilt en wie je bent

Ik kan jouw helpen om dit weer in balans te krijgen, door jouw lichaam gezonder en vitaler te maken. Een positieve mindset. Acceptatie en loslaten van het verdriet, waardoor vreugde en liefde ontstaat. Je vergroot je energie. Jij gaat doen wat jij echt wilt vanuit je hart, waar jij, je echt gelukkig bij voelt.


Wandel coaching 

 • We maken een wandeling in een natuurgebied. (strand, de duinen en/of het bos).
 • We nemen een moment van even rust, door bewust een aantal keren adem te halen om op die manier rust te creëren in ons hoofd.
 • Gedurende deze wandeling kan jij je verhaal doen, waar je tegen aanloopt. De uitdaging die jij aan wilt gaan.
 • Ik zal rustig naar je luisteren en daarop zo nodig vragen aan je stellen.
 • Daarnaast zullen we samen een vragenlijst in gaan vullen om op die manier overzicht te krijgen hoe jij je leven nu leeft, en welke punten je wilt veranderen, om zo het leven te gaan leven, waar jij je gelukkig en vrij in gaat voelen.
 • We bepalen van hieruit jouw hulpvraag voor dit moment en maken daarop een schema hoe we dit gaan aanpakken. Het manifesteren van het leven wat jij wilt leven. In dit plan van aanpak zal ik diverse methodieken gaan inzetten. Zoals beweging, ademhaling, affirmaties, energetisch werk (Reiki), klankschalen, voeding etc.