Reiki behandeling

Door middel van de handen die ik licht op het lichaam plaatst of vlakbij het lichaam houdt, zal je de ontspanning ervaren, door de universele energie die ik via mijn handen overbrengt op het lichaam. 

Ieder mens beschikt over een dosis energie en deze straalt hij/zij ook uit. Deze levensenergie geeft ontspanning en kan pijn verzachten en wegnemen. Menselijke aanraking is het overdragen van liefde, rust, ontspanning, warmte en zorgzaamheid. Goed voorbeeld is dat, wanneer een moeder haar kind troost, wanneer deze zich gestoten heeft, de moeder met haar handen op de zere plek wrijft. Of wanneer je jezelf stoot, je direct je hand op de plek legt waar jij de pijn voelt, dit verzacht de pijn.

Mijn doel en intentie met deze reiki behandeling is, om jou een ontspannen behandeling te geven, waardoor je vitaler en energieker gaat voelen, je innerlijke rust ervaart, je kiest voor jezelf, de liefde en kracht in jezelf vindt en deze uitstraalt naar je omgeving. 


Klankschalen

De klanken van de Tibetaanse schalen, geven een prachtige geluid. Een geluid die een bepaalde trilling geeft die effect heeft op eventuele blokkades die in je lichaam zitten. 

Klanken in het algemeen hebben altijd een effect op jou als mens. Als je hardcore muziek luistert, zal dit minder effect hebben op je rust en ontspanning, dan bij piano muziek. De klank bepaalt in welke vibe jij komt. 

De klankschalen i.c.m. de koshi geven een ontspannen vibe. Vanuit deze ontspanning, kan je tot rust komen en vanuit deze rust kan je inzichten tot je laten komen. Inzichten die je bewust willen maken van jij echt wilt gaan doen. 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Klankschaal 


Holistische Voeden Behandeling

  • Intake gesprek
  • Balans op basis van de 5 holistische niveau´s

Jij bent mooi, uniek en liefdevol op elk niveau. Doordat jij je leven, leeft vanuit de routine waarin je al jaren in zit, kan het zijn dat jij uit balans raakt.  Wat als gevolg heeft:

  • Fysiek: "chronische" pijn, onder of overgewicht
  • Mentaal: negatieve gedachten, onrust in je hoofd
  • Emotioneel: gemis van een dierbare, scheiding, adoptie
  • Energetisch: laag energievermogen om iets te ondernemen
  • Spiritueel: niet weten wat je echt wilt en wie je bent

Ik kan jouw helpen om dit weer in balans te krijgen, door jouw lichaam gezonder en vitaler te maken. Een positieve mindset. Acceptatie en loslaten van het verdriet, waardoor vreugde en liefde ontstaat. Je vergroot je energie. Jij gaat doen wat jij echt wilt vanuit je hart, waar jij, je echt gelukkig bij voelt.


Wandel coaching 

Wil je een heerlijke wandeling maken in een mooi natuurgebied in Den Haag en daarbij wandelend één op één je verhaal te doen? Dat kan en dat is zo fijn. De natuur geeft je de rust en de ontspanning, waardoor je in deze ontspanning jouw verhaal kan doen. Daarbij kan ik je tijdens deze sessie, eventueel een reiki behandeling geven, om nog meer tot rust te komen, waardoor je ruimte creëert om de situatie waar je in zit te overzien en ook aan te pakken. 


Persoonlijke ontwikkeling

Heb je een doel/droom in gedachten? Wil je ondersteuning daarbij omdat, doordat je rugzak, die je meedraagt, overvol zit, je niet weet hoe dit aan te pakken? Daar kan ik jouw bij helpen. 
Dit door middel van combinatie van, Holistisch Voeden, een Reiki behandeling en ademhalingstechnieken